Behandelingen energetische therapie

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intakegesprek plaats en wordt een behandelplan gemaakt.
Tijdens de behandeling neemt de cliënt (gekleed) plaats op een behandelbank. De behandeling bestaat uit het opleggen van handen op of boven het lichaam. De cliënt kan de werking van energie voelen als warmte, koude, zwaarte of een loom gevoel. Het is ook mogelijk dat de cliënt niets voelt.
Tijdens de behandeling kunnen er gedachten, herinneringen en emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats. De cliënt wordt zich bewuster van zichzelf en dit is goed voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Een energetische behandeling helpt je bij meer zelfinzicht en helderheid zodat je bewuste keuzes kunt maken. Je gaat minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je gevoel. Het voelen wordt een leidraad voor je handelen. Tevens wordt de balans hersteld en hierdoor krijg je meer energie. Je ervaart meer innerlijke rust waardoor je meer kunt genieten. Je leert beter omgaan met je (hoog) gevoeligheid, zodat het een kracht wordt in plaats van een last. Je leert weer luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen. Je energie gaat beter stromen, waardoor fysieke ongemakken verminderen of verdwijnen.

Een energetisch therapeut heeft een plicht tot geheimhouding en stelt geen medische diagnose.

Chakra rugmassage
Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam die allemaal een eigen functie hebben. Als een of meerdere chakra’s uit balans zijn, raakt de energiestroom geblokkeerd. Hierdoor kun je last krijgen van lichamelijke en/of geestelijke klachten. De 7 belangrijkste chakra’s liggen op een lijn langs je ruggegraat: van je stuitje tot je kruin. De chakra rugmassage is een heerlijke fysieke- en energetische massage. Door de massage wordt de energiestroom van de chakra’s weer in gang gezet en met elkaar in verbinding gebracht. Hierdoor wordt de harmonie en energie weer herstelt.

Transformation Healing (Nieuwe Tijd)
Sinds het begin van deze eeuw leven we in De Nieuwe Tijd, het Aquariustijdperk. Een tijd waarin we veel meer vanuit ons hart mogen gaan leven en meer vanuit een eenheidsbewustzijn. Dat wil zeggen dat we meer gaan handelen vanuit het bewustzijn dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Het denken vanuit wat goed is voor ons als mens, in verbinding met de aarde waarop we leven en de natuur die daar onderdeel van is.

Transformation Healing is een nieuwetijds begeleiding naar zelfwerkzaamheid en bewustzijn. Het is een combinatie van voetreflexmassage, een gesprek, licht- en energiewerk, chakrazuivering en balancering en healing nieuwe tijd. Transformation Healing is een waardevolle ervaring en kan jou rust en heelheid brengen in jezelf. Er vindt een verbetering van je welzijn plaats door het vergroten van jouw zelfinzicht, door kennis en vaardigheden in ontspanning, concentratie en in contact komen met je innerlijke zelf. Van zelfwerkzaamheid naar verantwoordelijkheid, van bewustwording naar transformatie.

Aura / Haraniveau Healing
De basis waarop onze aura is gevormd is de Haralijn. De Haralijn is een lijn die verticaal uitlijnt (middenas ) met het fysieke lichaam. Wanneer de Haralijn in een lijn is en optimaal functioneert zijn we in een goede gezondheid, ervaren we een staat van welbevinden en stemmen we ons af op ons levensdoel. Deze behandeling bestaat uit een: korte hoofdmassage, een healing, harmoniseren aura en auralagen en een korte voetreflexbehandeling. Deze behandeling kan ingezet worden bij:

  • slechte gronding
  • auraverontreiniging
  • na een val
  • concentratie- en leerstoornissen
  • ernstige vermoeidheid
  • bij “uit het lood geslagen” zijn
  • bij een ingrijpende gebeurtenis
  • na een vliegreis met tijdverschil
  • depressie (diepe droefheid)
  • hoofdpijn en nek- en rugklachten