Over mij

Ik ben Lia Goldbach, geboren in Zundert. Ruim 30 jaar heb ik als HBO verpleegkundige gewerkt in de reguliere gezondheidszorg. Het besef dat er op een andere wijze met mensen omgegaan zou kunnen worden groeide en wekte mijn interesse in natuurgeneeskunde. Ik vind het heel bijzonder dat er vanuit de natuurgeneeswijze gekeken wordt naar de oorsprong van de klachten en naar de gehele mens. Dit spreekt mij enorm aan.

Met veel enthousiasme ben ik in 2007 gestart met de opleiding Reflexzonetherapie aan de Academie voor Natuurgeneeswijze in Eindhoven. Tijdens mijn opleiding raakte ik steeds meer gepassioneerd door de werkzaamheid van reflexzonetherapie en de interactie met de client. Ik vind het mooi dat ik op deze manier mensen mag helpen met hun klachten en een stukje mee mag lopen op hun weg van bewustwording en ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding heb ik ook ten volle gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

In juni 2011 heb ik met goed resultaat de opleiding afgerond en sinds november 2011 heb ik een eigen praktijk.

In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding Energetische Therapie. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuitie en hoe ik daarin andere kan coachen. Ook heb ik geleerd om als energetisch therapeut cliënten met vragen op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau te begeleiden.
Tijdens de opleiding Energetisch Therapeut is er ook veel aandacht besteed aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

In mei 2021 ben ik geslaagd voor de opleiding Transformation Healer. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Soleil Nieuwetijdscentrum voor Creativiteit en Bewustwording.

In maart 2023 ben ik geslaagd voor de opleiding Energetisch Nieuwetijds Begeleider-Instructor. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Soleil Nieuwetijdscentrum voor Creativiteit en Bewustwording.