Over mij

 

Ik ben Lia Goldbach, geboren in Zundert. Ik heb ruim 30 jaar als HBO verpleegkundige in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Het besef dat er op een andere manier met mensen omgegaan zou kunnen worden groeide en wekte mijn interesse in natuurgeneeskunde. Daarom ben ik in 2007 gestart met de opleiding Reflexzonetherapie aan de Academie voor Natuurgeneeswijze Zuid Nederland. In juni 2011 heb ik deze opleiding met goed resultaat afgerond.
Sinds november 2011 heb ik een goedlopende praktijk voor reflexzonetherapie en energetische therapie.

In september 2016 ben ik gestart met de opleiding Energtische Therapie bij Sonnevelt opleidingen. In juli 2018 heb ik met goed resultaat deze opleiding afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuitie en hoe ik daarin andere kan coachen. Ook heb ik geleerd om als energetisch therapeut cliënten met vragen op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau te begeleiden.
Tijdens de opleiding Energetisch Therapeut is er ook veel aandacht besteed aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

In mei 2021 ben ik geslaagd voor de opleiding Transformation Healer. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Soleil Nieuwetijdscentrum voor Creativiteit en Bewustwording.