Behandelingen

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intakegesprek plaats en wordt een behandelplan gemaakt.
Tijdens de behandeling neemt de cliënt (gekleed) plaats op een behandelbank. De behandeling bestaat uit het opleggen van handen op of boven het lichaam. De cliënt kan de werking van energie voelen als warmte, koude, zwaarte of een loom gevoel. Het is ook mogelijk dat de cliënt niets voelt.
Tijdens de behandeling kunnen er gedachten, herinneringen en emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en te aanvaarden als deel van jezelf.
Op dat moment vindt er heling plaats. De cliënt wordt zich bewuster van zichzelf en dit is goed voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Een energetische behandeling helpt je bij meer zelfinzicht en helderheid zodat je bewuste keuzes kunt maken.
Je gaat minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je gevoel. Het voelen wordt een leidraad voor je handelen. Tevens wordt hersteld en hierdoor krijg je meer energie.
Je ervaart meer innerlijke rust waardoor je meer kunt genieten. Je leert beter omgaan met je (hoog) gevoeligheid, zodat het een kracht wordt in plaats van een last.
Je leert weer luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen. Je energie gaat beter stromen, waardoor fysieke ongemakken verminderen of verdwijnen.

Een energetisch therapeut heeft een plicht tot geheimhouding en stelt geen medische diagnose.


Chakra rugmassage

Chakra's zijn energiecentra in je lichaam die allemaal een eigen functie hebben.
Als een of meerdere chakra's uit balans zijn, raakt de energiestroom geblokkeerd. Hierdoor kun je last krijgen van lichamelijke en/of geestelijke klachten. De 7 belangrijkste chakra's liggen op een lijn langs je ruggegraat: van je stuitje tot je kruin.

De chakra rugmassage is een heerlijke fysieke- en energetische massage. Door de massage wordt de energiestroom van de chakra's weer in gang gezet en met elkaar in verbinding gebracht. Hierdoor wordt de harmonie en energie weer herstelt.